Hallo, Ik ben
Aysha

Bij Catalyze verbinden we ondernemerspassie en duurzaamheid voor impact.”

Hallo, Ik ben
Aysha

Bij Catalyze verbinden we ondernemerspassie en duurzaamheid voor impact.”

Aysha Putri

Innovation Consultant Green and Sustainable Innovations

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Vanuit mijn overtuiging dat bedrijven een positieve impact kunnen maken, ben ik in oktober 2021 mijn avontuur gestart bij het team Green and Sustainable Innovations bij Catalyze. Gedreven door mijn passie voor bedrijven en duurzaamheid, stapte ik in deze rol na te hebben gewerkt bij een non-profit denktank in Amsterdam en mijn masterdiploma in Global Business and Sustainability te hebben behaald aan de Rotterdam School of Management.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Als Innovation Consultant, begeleid ik verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid, variërend van voedseltechnologie en circulaire economie tot duurzame energie. Hierbij werk ik samen met diverse en internationale klanten, waaronder startups, scale-ups en academische instellingen. In deze rol leer ik veel over nieuwe technologieën en kom ik in aanraking met verschillende bedrijven. Het geeft mij voldoening als mijn projecten winnen en subsidies aan mij klanten worden toegekend, zodat zij hun ambitieuze doelen kunnen verwezenlijken.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Werken als Innovation Consultant bij Catalyze betekent werken in een dynamische omgeving met een team van mensen die elkaar aanvullen en supporten. Ik vind het leuk om in een internationale werkomgeving te werken met collega’s die verschillende professionele achtergronden hebben. Op deze manier kan ik leren van anderen en nieuwe perspectieven toepassen in mijn dagelijkse werk.

Wat zou je willen zeggen tegen je toekomstige collega’s?
Als je het leuk vindt om meerdere diverse projecten te managen, en aan de start van innovaties wilt staan, overweeg dan te solliciteren bij Catalyze!

Andere verhalen