Hallo, Ik ben
Annemartijn

Ik maak dagelijks verschil en draag bij aan impactvolle innovaties.''

Ik maak dagelijks verschil en draag bij aan impactvolle innovaties.”

Hallo, Ik ben
Annemartijn

Ik maak dagelijks verschil en draag bij aan impactvolle innovaties.”

Annemartijn Koning

Senior Business Developer Project Management Services

“Het ene moment ben ik in gesprek met een bedrijf dat een nieuw medicijn ontwikkelt tegen kanker en het andere moment drink ik koffie met een bedrijf dat batterijen uit elektrische auto’s haalt om windenergie in op te slaan. Geen dag of uur in mijn werk als Business Developer Project Management Services is hetzelfde.
Met een diploma Verpleegkunde op zak, een Premaster Gezondheidswetenschappen en een Master Healthcare Management ging ik als accountmanager de markt op. Na vier jaar kwam Catalyze op mijn pad. Een vriendin werkte hier en was erg enthousiast over Catalyze. De baan die ik heb, is als nieuwe functie gecreëerd en dat was voor mij juist interessant omdat ik de functie geheel zelf kon invullen. Ik kwam uit een grote corporate omgeving waarbij zaken meer gereguleerd waren. Bij Catalyze krijg je de mogelijkheid om zelf richtingen te kiezen en bij te sturen waar dat nodig is, waarbij altijd wordt gestimuleerd om vanuit ondernemerschap te denken.

In mijn functie adviseer ik bedrijven binnen de EU die voor hun innovatie subsidie nodig hebben voor verder onderzoek bijvoorbeeld. Ik zoek de projecten en bijbehorende bedrijven en denk met ze mee hoe we op het gebied van project management of disseminatie meerwaarde kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een website of het opzetten van communicatie plannen om verschillende stakeholders te benaderen, denk aan social media of uitleg (explainer) video’s over een project. Belangrijk daarbij is ook dat we uitleggen aan deze ondernemers hoe de subsidie vanuit de EU gespendeerd dient te worden, hoe hun projecten van a tot z goed gemanaged kunnen worden, waarbij wij erop toezien dat de juiste regels en wetgeving toegepast worden. Ik kijk mee of één en ander goed verloopt en – indien nodig- er aanpassingen gedaan moeten worden binnen de programma’s.

En juist die dynamiek van afwisselende dagen, werkt voor mij goed.''

En juist die dynamiek van afwisselende dagen, werkt voor mij goed.''

Door de verscheidenheid aan klanten en vele programma’s die naast elkaar lopen, is het vaak onvoorspelbaar hoe mijn weken eruit zullen zien. Het kan zijn dat ik op maandag een Zwitserse klant spreek, op dinsdag het contract de deur uit moet en er op vrijdag al een kick-off geregeld moet worden van een project. Andere projecten hebben een langere doorlooptijd. Ons doel is het ontzorgen onze klanten. En juist die dynamiek van afwisselende dagen, werkt voor mij goed. Als echt mensen-mens vind ik het fijn, ook in het geval een potentiële klant ervoor kiest om uiteindelijk niet met ons samen te werken, om met zoveel mensen in gesprek te zijn.

En daarmee bedoel ik niet alleen gesprekken met klanten. Ook spreek ik veel collega’s, mede omdat ik samen met een aantal andere collega’s interne activiteiten organiseer, zoals onder andere de Catalyze wintersport. Ook de lunches op kantoordagen bij onze eigen “Wilma’s Place”, zijn perfect voor het contact met de collega’s. Het maakt niet uit aan welke tafel ik aanschuif of sta, ik heb altijd leuke gesprekken. Soms in het Nederlands, maar vaak in het Engels en die diversiteit aan achtergronden maakt Catalyze ook een leuk bedrijf om voor te werken. De algehele sfeer is goed, mede ook door borrels die regelmatig georganiseerd worden.

Verder biedt Catalyze op werkgebied veel kansen. Medewerkers krijgen veel flexibiliteit om zelf te bedenken welk pad zij willen volgen. Alles kan met het management besproken worden en medewerkers kunnen zichzelf blijven ontwikkelen waarbij het management ons als medewerkers wel stimuleert om zelf de regie over onze eigen ontwikkeling te nemen. Als medewerker werk ik mee aan de innovaties van morgen en kan ik echt impact maken en iets veranderen in de wereld. Daar haal ik mijn werkgeluk uit. Ik praat over een ontwikkeld medicijn of een nieuwe manier van energie opwekken. Dat maakt dat ik met een glimlach op kantoor ben en het echt geweldig vind wat ik allemaal mag doen. En als een van onze projecten dan voorbij komt op het nieuws ben ik ongelofelijk trots.

Als medewerker van Catalyze slaag je bij Catalyze als je openstaat voor een flexibele en dynamische omgeving. Of je nou de lange of korte weg kiest, je wordt gesteund vanuit het bedrijf om het beste uit jezelf te halen en nieuwe impactvolle dingen neer te zetten.

Andere verhalen