Hallo, Ik ben
Veerle

Bij Catalyze help ik collega’s persoonlijk en professioneel te groeien.”

Hallo, Ik ben
Veerle

Bij Catalyze help ik collega’s persoonlijk en professioneel te groeien.”

Veerle van Putten

HR Advisor Consultancy

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Momenteel werk ik zo’n 1.5 jaar bij Catalyze. Na het behalen van mij Master Social and Organisational Psychology en met mijn Bachelor’s in HR en Psychologie op zak, wilde ik graag weer terug naar het HR-veld. Ik was op zoek naar een organisatie met een proactief HR team en die aandacht heeft voor zijn medewerkers. Een plek waar ik me mag focussen op verschillende aspecten van HR, waar men openstaat voor verandering en nieuwe ideeën en waar ruimte is voor (persoonlijk) groei.

In mijn rol als HR Advisor werk ik nauw samen met de Chief People Officer en de managers binnen Catalyze. Verder houd ik mij bezig met het managen van de HR systemen, werk ik aan verschillende HR projecten gericht op het verbeteren van onze processen en beleid (KPI’s, Employee Engagement Survey, RI&E, etc.). Daarnaast help ik managers en medewerkers door processen, o.a. gericht op de beoordelingscyclus of verzuim, te begeleiden. Ook hou ik erg van het uitvoeren van data-analyses, wat naar mijn mening een belangrijk aspect is van HR. Waarom? Om te kunnen bepalen waar je staat, welke koers je moet gaan varen en om vast te kunnen stellen of je als HR team in staat bent geweest om impact te maken.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
In mijn dagelijkse werk maak ik impact door het management binnen Catalyze te ondersteunen en te adviseren en door begeleiding te bieden aan medewerkers als het gaat om HR-gerelateerde zaken. Mijn doel is om duidelijke policies en soepele processen te genereren en om HR blijvend op de agenda te zetten, om zo Catalyze en haar medewerkers helpen verder te groeien.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Ik vind het geweldig dat ik onderdeel ben van een multidisciplinair team, met de Recruiter (Keerthi), de HR Officer (Kim), de Office Manager (Liselotte), Catering (Wilma), and de Chief People Officer (Myriam). Natuurlijk verschilt de mate van samenwerking per teamlid, maar we vormen stuk voor stuk een vitaal onderdeel van de organisatie. Samen met Legal en Finance vormen wij als Staff de ruggengraat van organisatie. Het zijn van één team helpt ons om snel te kunnen schakelen en taken en informatie makkelijker aan elkaar over te dragen. Catalyze is een jonge organisatie met slimme en innovatieve mensen. Binnen Catalyze hebben we een proactieve mindset en wordt elke stem en ieder idee gehoord.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Ik zou mijn toekomstige collega’s het volgende willen zeggen: “Welkom op een plek waar samenwerking en groei een constant onderdeel zal zijn van je baan, waar je zal werken in een internationale en proactieve omgeving en waar je dagelijks impact kan maken”.

Andere verhalen