Hallo, Ik ben
Patricia

Bij Catalyze vorm ik impactstrategieën met proactieve teams en klanten.”

Hallo, Ik ben
Patricia

Bij Catalyze vorm ik impactstrategieën met proactieve teams en klanten.”

Patricia Celie

Principal Business Strategy Consulting

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Tijdens mijn promotieonderzoek en twee postdocs in de Life Sciences, raakte ik gefascineerd door de weg die een innovatie of product aflegt voor het bij de patiënt terechtkomt. Daarnaast merkte ik dat ik veel breder geïnteresseerd was dan alleen in het onderwerp van mijn eigen onderzoek. Ik ben toen gestart als consultant bij (de voorloper van) Catalyze. Bij Catalyze kreeg ik de mogelijkheid om met verschillende onderwerpen binnen de Life Sciences aan de slag te gaan met en voor verschillende mensen/klanten te werken. Daarmee kon ik zelf meer impact maken om een product of innovatie te helpen realiseren. Nu, bijna 13 jaar later ben ik Principal Consultant binnen de afdeling Strategy met als specialisme Business Consulting. Ik geef, samen met mijn collega’s, onder andere advies aan (startende of meer gevestigde) bedrijven en doe marktonderzoek. Samen met onze Consultants ben ik betrokken bij het ontwikkelen van diverse projecten en het opstellen van business cases voor innovaties van onze klanten en help ik onze klanten bij het ophalen van financiering. Daarmee zie ik verschillende innovaties of producten de eindstreep halen.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Voor mijn klanten ben ik bedrijfsadviseur en hun vaste aanspreekpunt, waarbij ik hen zowel op de inhoud als op het proces en tijdslijnen volledig ontzorg. Ik krijg energie van mijn werk als ik ervoor kan zorgen dat processen goed lopen en ik daarmee onze klanten kan helpen om de deadlines voor het indienen van een subsidie aanvraag of andere vorm van financiering te behalen, daar komt heel veel bij kijken. Maar vooral ook om op bedrijfsniveau met mijn klanten mee te denken; wat willen zij ontwikkelen, wat is daarvoor nodig, gaat dit een succes worden? Dat op zich is ook een proces. In alle gevallen probeer ik mijn opgedane kennis te gebruiken en te delen. Voor mij staat in mijn werk dit credo centraal: “Innovative ideas deserve a chance to reach their full potential”.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Catalyze heeft als cultuur een hele open en gemoedelijke sfeer. Mijn collega’s hebben allen een pro-actieve mindset. Dat vind ik zelf heel fijn en belangrijk. We luisteren naar elkaar. Ik vind het leuk om, op elke dag van de week, met meerdere collega’s aan een opdracht of project te werken, elkaar te helpen om deze succesvol te maken door het samenbrengen van onze aanvullende expertises. Een goede samenwerking en goede sfeer geldt voor alle afdelingen en voor alle medewerkers, van consultants tot management en directie, business development, finance, HR, en Wilma, onze cateringdame die elke dag haar best doet om ons van een heerlijke en gezonde lunch te voorzien. Catalyze vindt het ook belangrijk dat mensen zich binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen. Dat heb ik zelf ook over de afgelopen jaren kunnen doen en daar heb ik alle ruimte voor heb gekregen.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Of je nu voor een startende of meer ervaren rol gaat, we kijken uit naar jouw komst. Get on board – make impact!

Andere verhalen