Hallo, Ik ben
Mithila

Bij Catalyze help ik wetenschappers met financiering en innovatie.”

Hallo, Ik ben
Mithila

Bij Catalyze help ik wetenschappers met financiering en innovatie.”

Mithila Burute

Innovation Consultant Life Sciences and Health

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Ik ben vanuit mijn overgang van de academie naar Catalyze gestart met het idee om wetenschappers te helpen bij het verkrijgen van subsidies voor onderzoek. Als Innovation Consultant bij Catalyze combineer ik mijn academische expertise met de missie van Catalyze om innovaties tot leven te brengen. In deze rol bevorder ik samenwerking voor conceptontwikkeling en ondersteun ik wetenschappers bij het positioneren van hun onderzoeksprojecten voor succesvolle financiering.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Mijn impact op klanten komt voort uit mijn rol als Consultant, waarbij ik voornamelijk samenwerk met wetenschappers uit academische omgevingen. Ik pas me aan diverse rollen aan op basis van de individuele behoeften van de klant, bied ondersteuning zoals bijvoorbeeld bij het vormen van een consortium, het opstellen en beoordelen van onderzoeksvoorstellen, en het uitvoeren van gap-analyses om onderzoeksstrategieën te versterken. Uiteindelijk is mijn doel om wetenschappers te ondersteunen op hun reis om hun innovaties te vertalen naar impactvolle maatschappelijke oplossingen via overtuigende subsidievoorstellen en businessplannen.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Binnen Catalyze vind ik het leuk om te werken met collega’s met diverse achtergronden en met diverse disciplines, variërend van biomedische wetenschappers, bedrijfseconomen, strategische Consultants en projectmanagers. Deze diversiteit aan kennis biedt mogelijkheden voor wederzijds leren en versterkt teamwork. De energieke en prettige sfeer draagt bij aan een fijne werkomgeving.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Het zijn van Consultant binnen Catalyze biedt mogelijkheden om diverse ‘niches’ te verkennen die aansluiten bij je interesses. Als je warm wordt van innovaties binnen life sciences, solliciteer! Kom met ons samenwerken om gezamenlijk impactvolle vooruitgang te boeken!

Andere verhalen