Hallo, Ik ben
Meghna

Bij Catalyze bevorder ik innovatie via financiering en samenwerking.”

Hallo, Ik ben
Meghna

Bij Catalyze bevorder ik innovatie via financiering en samenwerking.”

Meghna Ramesh

Innovation Consultant Life Sciences and Health

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Na meerdere jaren gewerkt te hebben bij grote multinationals in de farmaceutische industrie, wilde ik overstappen naar een kleiner bedrijf en meer betrokken zijn bij de vroege stadia van innovatie. Een studiegenoot, al werkzaam bij Catalyze, wekte mijn interesse voor het bedrijf. Momenteel ben ik werkzaam als consultant op de afdeling Life Science en Health, waar ik organisaties ondersteun bij het verkrijgen van financiering voor hun baanbrekende onderzoeks- en innovatieprojecten.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk
In mijn dagelijkse rol help ik klanten bij het opstellen van overtuigende subsidieaanvragen. Daarbij adviseer ik hen over strategische aspecten daag ik ze als ‘kritische vriend’ uit om verder te excelleren. Door ze te ondersteunen bij het stuctureren van hun ideeën, helpen we deze om te zetten in uitvoerbare plannen. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het opbouwen van langdurige, synergetische samenwerkingen tussen organisaties, welk een essentieel onderdeel is van ons werk.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Wat Catalyze onderscheidt van andere bedrijven, zijn de mensen. Catalyze heeft een open cultuur die draait om inclusiviteit, met een sterke nadruk op samenwerking. Met zoveel verschillende nationaliteiten en achtergronden die samenkomen, is elke stem echt belangrijk. Dit vertaalt zich ook in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Om de sfeer levendig te houden, organiseren we ook veel interne sociale activiteiten en borrels.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Als jij gedijt bij een dynamische en vriendelijke omgeving, eentje waar je echt kunt bijdragen aan het oplossen van problemen omtrent gezondheid en duurzaamheid, sluit je dan aan bij Catalyze. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze expertise uit te breiden, en daarmee ook de waarde die we aan klanten bieden.  Catalyze heeft een mensgerichte focus, dus je zult volop kansen krijgen om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Andere verhalen