Hallo, Ik ben
Matthijs

Bij Catalyze help ik startups en ben ik onderdeel van een fijne cultuur.”

Hallo, Ik ben
Matthijs

Bij Catalyze help ik startups en ben ik onderdeel van een fijne cultuur.”

Matthijs Loning

Senior Business Developer Life Sciences and Health

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Ik ben Business Developer voor de Life Sciences and Health afdeling van Catalyze. Ik heb een achtergrond in Health Science (VU Amsterdam) en Health Economics (Erasmus). Na mijn studies heb ik eerst 3 jaar bij een farmaceutische scale-up in Nederland gewerkt in verschillende sales en management rollen. Via via hoorde ik toen over Catalyze Group en toen is het balletje gaan rollen!

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Wat ik leuk vind aan mijn baan als Business Developer is dat ik voor de klanten in mijn portfolio (voornamelijk Start-ups) impact kan maken door een sparringpartner voor hen te zijn. Veel van deze start-ups hebben meerdere projecten in de pijplijn in verschillende fases van ontwikkeling. Samen gaan we dan op zoek naar de juiste strategie om hun projecten te financieren.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Catalyze heeft een erg gezellige sfeer en cultuur. Ik werk op een leuke en vrije manier samen met mijn team én andere afdelingen. Daarnaast wordt er veel ondernomen vanuit Catalyze, zoals een mooie ski-trip, een mooi zomer event en het kerstfeest.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Come join the team!

Andere verhalen