Hallo, Ik ben
Marius

Bij Catalyze draag ik bij aan innovatie en impact bij startups.”

Hallo, Ik ben
Marius

Bij Catalyze draag ik bij aan innovatie en impact bij startups.”

Marius Konijn

Associate Innovation Consultant Life Sciences and Health

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Na het afronden van mijn MSc. Biotechnology was ik op zoek naar een baan waar ik mijn opgedane kennis in biotechnologie kon combineren met de innovatie en business kant. Catalyze bleek daarin de perfecte match. Ik gebruik in mijn werk mijn kennis, opgedaan vanuit mijn studie, om de wetenschappelijke onderbouwing van nieuwe innovaties te doorgronden. Vervolgens denk ik mee met onze klanten over hoe hun innovaties het beste ontwikkeld kunnen worden, ook vanuit commercieel perspectief. In mijn functie van Associate Innovation Consultant Life Sciences, help ik onze klanten om subsidies vanuit Europese programma’s te verkrijgen.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Ik heb in mijn dagelijkse werkzaamheden het gevoel dat ik wezenlijk bijdraag aan het ontwikkelingstraject van ambitieuze en veelbelovende startups en spin-offs. Zo denken wij mee met zaken waar de klant soms nog geen aandacht voor heeft gehad, of bieden wij een totaal ander perspectief vanuit onze eigen ervaring en best practices, dat ervoor zorgt dat de klant -het traject waar nodig- bijstelt. Uiteindelijk dragen wij ook tastbaar bij, met het binnenhalen van substantiële subsidies waarmee de klant weer een tijd vooruit kan.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Wat ik leuk vind aan mijn collega’s binnen Catalyze is dat je merkt dat bijna iedereen er zit vanuit dezelfde beweegredenen,  namelijk een sterke interesse in het voortstuwen van veelbelovende innovaties en het maken van impact op de toekomst. Hierdoor zit je snel met elkaar op één lijn en is er zowel op professioneel als sociaal vlak een goede klik. Verder heerst er een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Iedereen staat altijd klaar om elkaar verder te helpen. Daarnaast heeft Catalyze een platte organisatiestructuur en zijn de lijntjes erg kort.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Als jij je beta-achtergrond niet los wilt laten en erg geïnteresseerd bent in de innovatie en business kant van deze sector, dan is Catalyze dé ideale werkgever om je hierbinnen verder te ontwikkelen. Duik in de wereld van de innovatie en draag een steentje bij aan een betere toekomst!

Andere verhalen