Hallo, Ik ben
Mafalda

Bij Catalyze excelleer ik in impactvolle EU-projecten.”

Hallo, Ik ben
Mafalda

Bij Catalyze excelleer ik in impactvolle EU-projecten.”

Mafalda Ferreira

Project Manager

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Na mijn verhuizing van Portugal naar Amsterdam en het behalen van een PhD heb ik binnen een MSCA Consortium samengewerkt met verschillende partners in heel Europa. Ik wilde mijn carrière verder voortzetten en innovatieve projecten ondersteunen en ben vervolgens bij Catalyze aan de slag gegaan als Project Manager. Catalyze is de perfecte volgende stap in mijn carrière waar mijn eerdere werkervaring (in Life Sciences en Health) en mijn ambitie om duurzaamheidsprojecten te ondersteunen samenkomen.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Ik ondersteun de partners en klanten door ingewikkelde processen, zoals rapportage en financiën, eenvoudig voor ze te maken. Ik zorg ervoor dat teams samenwerken en dat projecten op een efficiënte manier verlopen. Onze partners en klanten zijn vaak CEO’s, directeuren, investeerders en professoren met een drukke agenda, die echt waarde hechten aan onze ondersteuning.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Iedereen is hulpvaardig, gericht op samenwerking, energiek en gedreven om innovaties en innovators te ondersteunen. Catalyze biedt flexibele werkomstandigheden, zeer geschikt voor hybride en thuiswerken. Ik vind het vrij uniek in een adviesomgeving om zo’n multicultureel en internationaal team te hebben, met medewerkers met diverse wetenschappelijke achtergronden en een ondernemersmentaliteit.

Wat zou je willen zeggen tegen je toekomstige collega’s?
Sluit je aan bij Catalyze als je wilt werken met een geweldige groep mensen, dagelijks wilt werken met vernieuwers en baanbrekende projecten en het leuk vindt om met collega’s activiteiten te ondernemen, waaronder onze jaarlijkse skitrip en vrijdagmiddagborrels!

Andere verhalen