Hallo, Ik ben
Eva

Bij Catalyze verbind ik lab innovaties met marktimpact.”

Hallo, Ik ben
Eva

Bij Catalyze verbind ik lab innovaties met marktimpact.”

Eva Moreno

Business Developer Life Sciences and Health

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Nadat ik mijn promotie aan de universiteit had afgerond, besefte ik dat ik de kloof wilde overbruggen tussen het lab en de markt of patiënten. In mijn rol van Business Developer ondersteun ik bedrijven en onderzoekers bij het ontwikkelen en definiëren van strategieën voor fondsenwerving. Daarnaast spar ik met hen over uitdagingen waarmee ze te maken kunnen krijgen in de verschillende fasen van hun productontwikkeling en/of carrière, en proberen we samen oplossingen te vinden.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
In mijn rol ondersteun ik klanten om impactvolle resultaten te behalen met hun projecten. Door gezamenlijke inspanningen help ik ondernemers, CEO’s en academici bij het ophalen van financiering om hun bedrijven verder te helpen en uiteindelijk impact te creëren voor patiënten en de samenleving.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Ik vindt de synergie binnen ons team heel prettig. We zijn een multidisciplinair team van Business Developers en Consultants met zeer gemotiveerde mensen die gepassioneerd zijn over wetenschap, technologieën en het bedrijfsleven. Het team is zeer dynamisch en we staan altijd klaar om elkaar te helpen in ons dagelijkse werk.

Wat zou je willen zeggen tegen je toekomstige collega’s?

Het is heel fijn om onderdeel te zijn van een energiek en dynamisch team dat ernaar streeft impact te maken voor onze klanten. Catalyze geeft mij de kans om mijn netwerk uit te breiden en samen te werken met inspirerende, innovatieve bedrijven. Bovendien wordt Catalyze geleid door een team van ondernemers dat sterk gelooft in het volgende: innovatie floreert, samenwerking wordt beloond en uitdagingen zijn kansen voor groei en ik kan mij hiermee goed identificeren.

Andere verhalen