Hallo, Ik ben
Jordan

Bij Catalyze manage ik EU-projecten en ontzorg ik daarmee onze klanten.”

Hallo, Ik ben
Jordan

Bij Catalyze manage ik EU-projecten en ontzorg ik daarmee onze klanten.”

Jordan Hoes

Teamlead Project Management

Hoe ben je bij Catalyze terechtgekomen en wat doe je in je dagelijkse werk?
Tijdens mijn Master management, policy analysis & entrepreneurship in health and life sciences werd ik door de recruiter van Catalyze benaderd en werd ik getriggerd door het bedrijf. Na het afronden van mijn studie zag ik een vacature voor Project Manager op LinkedIn en toen heb ik gesolliciteerd. In mijn dagelijkse werk bij Catalyze houd ik me bezig met het managen van projecten die subsidie hebben gekregen van de EU. Mijn focus ligt op projectfinanciën, de rapportage van (niet) behaalde projectresultaten en het nakomen van andere verplichtingen jegens de EU. Ik zorg ervoor dat de communicatie binnen het project soepel verloopt en geef advies met betrekking tot regelgeving. Als teamleider overzie ik ook de projectportfolio’s van mijn team en bied ik ondersteuning aan mijn teamleden waar nodig.

Kun je beschrijven hoe je een impact hebt op je klanten in je dagelijkse werk?
Mijn impact op klanten is merkbaar doordat ik ervoor zorg dat ze zich niet onnodig bezighouden met rapporteren en regelgeving naar de EU toe. Communicatie en planning tussen projectpartners verloopt via mij, waardoor klanten efficiënter kunnen werken. Ik help hen het maximale uit hun project te halen door financieel advies te geven over welke kosten ze wel kunnen rapporteren en te voorkomen dat kosten verkeerd worden gerapporteerd. Mijn kennis van EU-regelgeving komt ook van pas bij het begeleiden van klanten door het traject van wijzigingen in een project, wat vaak voor hen tijdrovend kan zijn. Hierdoor blijft er tractie binnen de projecten van onze klanten, conform hun planning en met goedkeuring van de Europese Unie.

Kun je beschrijven wat je leuk vindt aan je team, je collega’s, de samenwerking binnen Catalyze en de bedrijfscultuur?
Wat ik leuk vind aan mijn team bij Catalyze is de unieke band die we hebben. We bestaan uit een hecht team van projectmanagers en science communication advisors en ondanks dat we allemaal onze eigen projecten hebben, communiceren we veel en helpen we elkaar wanneer nodig. De openheid en de bereidheid om elkaar te ondersteunen, zelfs tijdens drukke periodes, maken ons team bijzonder. Binnen Catalyze merken we dat we als afdeling veel vertrouwen uitstralen en weten collega’s ons te vinden als zij vragen hebben over specifieke projecten.

Wat zou je graag tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?
Aan al mijn toekomstige collega’s wil ik zeggen: welkom in het team! Catalyze is een geweldig bedrijf met een fijne sfeer en er zijn veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling, teambuilding. Daarnaast worden er ook sociale activiteiten en borrels georganiseerd. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en successen te behalen!

Andere verhalen